Belean Maria Ileana

Sănătate alternativă și holistică

Dacă ai ajuns pe acest blog, nu este întâmplător. Te rog să îmi dai mâna, respiră și spune: “Doamne te rog să mă ghidezi ce este cel mai bine pentru mine!”. Acum stai câteva secunde și ascultă-ți sufletul… prin suflet ne vorbește Bunul Dumnezeu. Dacă ți-ai propus să găsești calea spre fericire, sănătate, iubire...chiar dacă nu este un drum ușor ai încredere că că te voi ajuta să pășești încet dar sigur spre descoperirea ta…da spre descoperirea ta. Ești o ființă minunată, plină de iubire și lumină, doar dă-ți voie să afli acest lucru.

Nimic nu este mai înălțator ca încrederea că cineva te ține în palmă și nimic nu te poate atinge. Ești sămânță din Tatăl Ceresc, ai daruri și haruri….dă-le voie să iasă la lumina…straluceste, iubește, pansează răni…vindecă…atunci vei învia... vom învia.

.

.

marți, 15 mai 2018

ReikiINAINTE DE A EXPLICA IN CE MASURA REIKI NE AJUTA SA NE REFACEM SI SA MENTINEM SANATATEA, CONSIDERAM CA ESTE BINE SA PREZENTAM PE SCURT CATEVA ELEMENTE CE TIN DE SISTEMUL ENERGETIC UMAN. STRUCTURA UMANA VIZEAZA URMATOARELE COMPONENTE PRINCIPALE :
STRUCTURA FIZICA ( MATERIA GROSIERA PALPABILA- PARTEA MATERIALA, VAZUTA)
STRUCTURA BIOSICA ( PARTEA RATIONALA, SUBTILA ,NEPALPABILA)
STRUCTURA NEOSICA ( SUFLETUL – ENERGIA FUNDAMENTALA – DARUL DIVINITATII PENTRU A PUTEA TRAI)
SARPELE KUNDALINII ( SAU SINELE NOSTRU- CEL CARE SE REINCARNEAZA SI CARE TREBUIE SA PRIMEASCA MANTUIRE). O PROBLEMA CARE APARE PE SUFLET AFECTEAZA PE RAND SANATATEA CELORLALTOR STRUCTURI ,AJUNGANDU-SE IN FINAL LA BOALA FIZICA. DE AICI DERIVA CA UN NIVEL DE CURATENIE RIDICAT AL SUFLETULUI NE VA MENTINE SANATOSI ATAT PE PLAN SPIRITUAL, CAT SI PE PLAN FIZIC.
 Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link aici


                                                             lumina si iubire infinita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.